onsdag 21. januar 2009

Litt av hvert dagen

Min sønn skulle rydde litt på rommet sitt før vi fikk besøket vårt.. Syns det var så søtt med alle bamsene på golvet.. Så komme mammå(litt pedagogen, tror hu) og lure veldig på hvorfor han satte alle bamsene på golvet.. Mammå syns det var litt "dumt" og ha de på golvet når en skulle vaske og litt sånn... Jeg fikk svaret og .. Jo for det var så koselig med alle sammen på golvet og da kunne han sitte og kose med de alle på en gang... Herligt sagt... Dessverre måtte de flytte litt opp på den kisten de sitter med..Han var enige at det gikk helt greit det og...:o)))Så ble det jammen meg tid til litt omorganisering i stuen og.. Syns det ble riktig så fint...Burde jo vist før og etter bilder da...Men jeg er ikke alltid den kjappeste med kamra da.. Fikk jo virkelig våren inn i stua syns eg... Venninna mi sa hjalp meg med det...Syns hu er " ille" flink som dom sier det i Fredrikstad....:O))
Vi var jo så heldige og få ha besøket en dag lengere,,,jiiiipii.. Da der var noe eller mye snø som ramlet ned på Rygge...Heldige oss... Å, gjett om vi har kost oss:o))


Må egentlig si jeg eg ganske godt fornøyd med stua mi.... Nyter det... Herlig:o))


Litt synd med primulaen som er litt "slappe i fisken"... De holder så lite..Noen tips hvordan jeg kan få de til og vare lengere?? Mottas veldig med takk:))
Og en ting til... Vet noen hvor jeg kan finne tak i disse nydelige bakebollene med riller og håndtak på?? Sett den på mange blogger her... Takk takk:o))
Ha en flott onsdag! klem


4 kommentarer:

Steinbokkjen ;o) sa...

Heisann!
Ha kosa meg på bloggen din! Kjem innom igjen...

Ha ein super duper hærle torsdag! klem

PS! primula tips - ja - vare lenger ute.... hm - eg sette ut mine to då dei begynte å visa tegn t å "gje opp" og dermed kvikna dei t att...

Line sa...

Heisann:0)
Innom for å ønske deg ei god helg...
Dersom du sjekkar http://moseplassen.blogspot.com/ så meinar eg ho hadde lagt ut tips til korleis ein kunne bevare primula lenger...
Tippar og at det er bakebollane til Boligfryd du meinar(www.boligfryd. - huskar ikkje i farta om det er no eller com til slutt...Du får prøve deg fram)
Håpar dette var til hjelp!!
Klem

Vibece sa...

Hei vennen! Kosa meg ille mye hos dere i helga som var, og det var jo kjempe kjekt at jeg fikk en bonus dag! lover at det ikke skal bli så lenge til neste gang! Klem Klem

Gamlå sa...

Heisann

Så herlige innlegg du har her. Koser meg masse i bloggen din. Sønnen din har helt rett ang. bamsene:), men en må få vaske også. Gardinene dine likte jeg også veldig godt.

Vi snakkes på bloggtreffet gleder meg masse.

hilsen Gamlå