tirsdag 13. januar 2009

Green GateLitt shopping idag og..Blitt rett og slett hekta på Green Gate...Det gråe.....og litt stasj til.... Egentlig ganske tomt etter jula.. Men klarte finne litt... Heldige meg:o)))....Nå har jeg egentlig nedtelling til torsdagen. Får besøk av min venninne fra Fredrikstad, from the land over there..SÅ me kalle det for...hihihi...Skal bli kjekt og se henne igjen..Ikke sett hu siden sommerferien..ÅÅå det begynner bli lenge siden..... Regen med litt mere shopping og kos da.....Glede meg så en unge,hihhi...


Så kom NRK lisensen idag...Like surt hvert år...Og like irriterrende som alltid..Tenkte sko visa ka e holde på og strikke.. har strikke kronen,men ikke tovet den ennå.. Holde på med hjerte vesken.. Så har søskenbarnet mitt strikket den flotte hjerte genseren og bukse til...Glede meg til og få tatt det i bruk... Dokkå mi blir så fine da:))

Litt dårlige bilder..Dokker får jo et lite intrykk ihverfall..Skal legge ut de feridge produktene..

3 kommentarer:

Himmel&Hav sa...

Ja, var ikke de grå tingene fiiiine vel? Har to sånne gråe kopper selv og ønsker meg mere:)

MaMaSi sa...

Jooooo de er det....Helt hekta jeg...Trenge flere..litt lite med 3 og en liten mugge....

OdaAnna sa...

greengate er så utrolig fint i den fargen! Jeg satt faktisk å så på bildene av det du strikker i stad. jeg får nemlig gamle blader etter mamma, og da var det i ett av de, det var kjempefint!