fredag 27. mars 2009

Endelig helg

Fredag igjen..Nok en uke snart over..
Dagene fyker avgårde..(sier eg så e hjemme
sykemeldt). Eg gjør nå noe fornyftig og
nyttig da.. hihih
Blitt helt hekta på og sy. Idag skulle eg sy spenserkjole te
dokkå mi, men ble ikke tid til det.
Noe fikk jeg gjort da.. Et hårbånd i Hello Kitty:o))

Og noen flere "lysposer" så dagenslys,hihih.



Her om dagen sendte eg en pakke
til Fredrikstad som inneholdt en pute(trekket),lyspose og Green Gate
katalogen.. Hu som fikk de ble veldig glad midt oppi
all snøen som lava ned "over there".. Dokker
lure nok på hvorfor jeg kaller det "over there"?
En lang historie,men det begynte med tante barnet hennes
den tid hu jobb her borte. Han kalte Rogaland for Rogalandet. Rogalandet
er ikke i Norge(han har lært nå,hihihi. Tror eg).
Så sånn ble det til at me måtte gi Fredrikstad en liten tilbake.
Derfor kalle me det for "landet øve der(over there)":-).
Kortversjonen,hihih.



Ha trivelig helg alle i blogglandia!
klemklem


torsdag 26. mars 2009

Bloggnavn

Nok en ny dag snart over.Og jeg bare syr og syr..Noe jeg ikke
skulle trodd.. Det er jo bare knall gøy da..
Har lenge hatt lyst til det,men ikke hatt gnisten eller overskuddet.
Heldigvis kom det tilbake:o))...
Har sydd flere "lysposer" og imårrå tenkte eg og
prøve meg på en spencerkjole og hårbånd(fant oppskrift på hårpynten hos OdaAnna)
te dokkå mi.

Sitte her og fundre over navnevalget mitt på
bloggen.Blir liksom ikke helt fortrolig med det..
Tenke tenke... skal jeg bruke det jeg først hadde
Drømmene mine? Eller.. har et nytt på
tungå..Små Gleder(butikknavnet mitt om jeg får satt tanken ut i livet..fundere veldig på det,
er liksom ikke helt rette tiden og starte noe. Vi får se hva det blir til).
Får bruke helgen til og tenke på navnevalget.
MaMaSi klinge ikke helt, syns mammå..


Ha en flott kveld vider her inne i blogglandia!!
Klemklem

onsdag 25. mars 2009

Hverdagsliv

Igår var jeg ute på litt handel(igjen,hihih). Hadde bestemt meg
for at jeg skulle ha ny mugge fra green gaten..De hadde ikke den:(,
men jeg fant koppene(latte med blomster) i stedet. Finne den kansje
i en annen butikk:o)).
Endelig kom pakken fra Danmark:O))). Mere maileg:o)). Syns de
eggene er så sjønne.. Får liksom ikke helt nok... Men når får en
får mye av noe? Kansje når kjøkkenskapene ikke går igjen
eller når en ikke vt hvor en skal gjøre av det??
Imårrå skal jeg ut og se etter trollhassel, til og henge maileg på


En liten kaffepause før syingen skal ta til igjen... Blitt helt hekta på
syingen..Noe jeg ikke skulle trodd.... Faktisk ganske
overraska over det..




Litt av det jeg har sydd. Puter av green gate kjøkken håndkle.

Leste om den gode iden på Emmelines blogg. Helt genialt
etter min smak (Tusen takk til Emmeline).



Sydd min første "lyspose" . E vel ikke det helt
rette navnet.. På mønstert står te urteskjuler. Like bedre
"lyspose":o)). Eg så trodde det var så vanskelig
og sy de..Brukte ikke møsteret en gang..

Ha en flott onsdagskveld alle!

Klem






fredag 20. mars 2009

100 meter skogen



Sånn ser Ole brumm og vennene hans ut.. Klare ikke helt og pakke den vekk heller.. Har sjarm over seg,men passe jo ikke inn påå mamma rommet da.. Hva gjør jeg???? Tips mottas gjerne.. Har vurdert og henge opp et laken/lerret og dekke over den. Den er tegnet på en brannvegg mellom meg og naboen.. Kan liksom ikke gjøre så mye annet en og male eller beholde,, eller???

Nye gardiner te soverommet

Eg har sydd...Jooooho.. Ganske imponerte øve meg sjøl nå..Om eg får lov og skrøyda litt av meg selv;o))..

Nye gardiner te soverommet mitt.. Men hva gjør jeg med resten av rommet?? Må jo style resten og nå... Ble jo så fornøyd med resultatet mitt:o)))
Jeg har en vegg med håndtegne ole brum og vennene hans. Har lyst og male over det...men får meg liksom ikke til og gjøre det heller..... (siden det er håndtegnet).. Må tenke litt på det;)).
Prinsen min har vært i bursdag i dag og da var jo ikke mammå og minsten seine med og ta tur ut te Smak på Sandnes... ÅÅåå der hadde de fått inn så masse nytt Green Gate..Øyene mine gikk i spinn..Men ikke det jeg letet etter..KOmmer sikkert i neste sending,Håper eg.. Svinse nok snart ut en tur igjen(kjenne eg meg rett). Dvs at d faktisk ikke ble noen stor handel idag.. Ganske så imponert.. Dokkå fikk seg en liten maileg kanin(til og henge opp) og et lite henge maileg med kanin på i gammelrosa.. Hu valgte de helt selv.. Fikk de fint pakket inn i rosa silkepapir, så la hu de fint i vesken sin og pakket de ut nå hu kom i bilen.. Å vet du ka hu gjorde då?? Joda, hu hang de så fint på håndleddå sine..Fillen at eg ikke hadde kamra med meg..Måtte jo lagt ut bilde av det...
Ønsker alle her i blogglandia God helg!!
Klem

mandag 16. mars 2009

Vår, loppis og så der

Vårstemning fra hagen. Klosterklokker, syns de er så flotte..
I helgen var vi på loppemarked i Bekkefaret kirke og fikk kjøpt litt..Noe nytting og sikkert mest unytting..hehe.. Prinsen min fikk 20 kr så han kunne handle for og du kan si han fikk ganske mye med seg hjem ja.. Ender vel tilbake på et annet loppemarked eller noe en dag:))... Vi fikk med oss et rosa akebrett til "dokkå" så hu kan ha på hyttå, et par apekatter, kanin,puslespill, bøker og skistaver te prinsen min. Måtte jo innom kafen og kose oss litt..Ungen fikk pølse, kake og mammå tok seg en fortjen kafekopp:o))..

Søndagstur... langt,langt langt der ute ligge Kvitsøy.. Ser det vis en legge godviljen te:) og då må ann vera gode.. Prøve og få et bilde med av Brutt lenke(kiellandminnesmerke ute på Smiodden). Me va litt langt vekke fra det og..hehe


Denne bokå fikk eg kjøpt meg på loppemarkede te 1 kr.. så nå ska d jammen bli gardiner(en dag)... Va noen gode tips.. Får eg se ka eg får te:)... Noe må det da ble, tror eg..




Prinsen min fyller 7 år i april og mammå kom over denne kjekke boken.. Tenkte eg sko få noen tips te leker i bursdagen.. Mammå prøve finne noe lurt te bursdagen hans..Syns egentlig det koste alt for mye og feire bursdagen på div metrobowling,lekeland eller ka alle disse plassene heter..
Mammå hadde kansje tenkt på utebursdag i naturen med skattejakt og leker.. Eg få nå tenke litt på det og se ka eg finne utav.. heldigvis en stund ennå til han fyller...
Han har bestilt kake og pakker på sengå dette året(noe me aldri har gjort før). Prinse min har en kompis(mammå e venninp mi då) som alltid får det på bursdagen..Løye( rart) med ka de får med seg:):)...
Idag kom rørleggeren(etter mye om og men), så nå begynne badet i kjelleren og ta form.. Han/de skal komme tilbake imårrå og fullføre jobben med vannet... SKal bli deilig og få et nytt og varmt bad:.. Det oppe e noe gammelt..men gjør nyttå(å godt e det..)
Ha en fantastisk uke!!
Klem



fredag 13. mars 2009

Egg dillå...

Nok en helg står for døren..Herlig.. Ønske meg skikkelig vårvær.... SÅ me kan være ute og nyte solå. sOl, soL kom igjen. Solen er min bestevenn, Vekk me paraplyer osv..:o)))....
Har rydda hagen og gjort alt klart te våren...

I går var jeg ute på "dill"..Surt og guffe vær..Noe må en finne på:)).. Men det ble nok en dag med må bare ha det dagen, hiih.. kom over disse søte vår/påskeeggene på Fem Høns(Randaberg)... Syns de var så sjønne...Måtte bare ha de..... Ønske bare de var større.. Kan jo ikke få alt jeg vil heller da:o))..

Maileg kurven min...Herlig.. kjøpte meg 3 små henge egg(maileg) på Flittige Hender og så måtte jeg en tur på Smak på sandes...Handlet noen egg der med..Kom sånn plutselig på at det var litt lite med 3 henge egg.. Ble rett og slett 3 til..jiiiippi....

Ååå disse søte fant jeg og på Fem høns.. Klarte jo ikke gå fra de.... Lå der og ropte på meg... Tror muligens eg har litt eggdillå..:o))

Vårstemmning fra heimen....


Påskepynten te prinsen min...Han falt helt for de på plantasjen en dag me va ute der..Mammå syns jo de va søde hu og... Litt pynt måtte han ha sa han..Herligt..




Ha en fantastisk helg alle sammen!!! Imårrå ska me på loppemarked i Bekkefaret kirke, speiderne som har. Leste og om det inne på Norske interiørblogger.. La faktiske mange loppemarkeder der.. Helt topp:O)))
Klem




onsdag 4. mars 2009

Maileg, green gate og kremmerhus egg

Ble litt shopping og sammen med leting etter denne fiskebollen.. Måtte en tur innom Kremmerhuset og fant disse søte eggene selvom eg mest hadde lyst på maileg.. Prinsen min syn s disse va så søte så han og dokkå mi fikk hver sitt (metall)påskeegg.... Søde syns nå mammå og:)Lykten og fant vi på samme plassen.. Håpet er lysegrønt lærte eg en gang... Kjekt med litt annet te påske enn bare det gule...:o)))
Deretter kom turen til Smak på sandnes..Måtte jo ha flere eg..hehe.. Påsken e jo eggtid,eller???
Rosa maileg te dokkå...Neihei det va mammå sin pynt nå...

Ååå selvsagt green gate i grønt.. Måtte bare..kjent begrep det... men trenge det ikke...;)... idag må vi ut og finne vårblomst te lattekoppene:o)).



Kremmerhus kyllinger...:o))..Disse og flyttet hjem te oss...Spørs nå hvor lenge de får stå i ro før dokkå tar de og kose med de....


Grønna maileg måtte jo få bli med oss... Litt ensomt for de rosa uten selskap så prinsen min sa så fint. Ville hatt et i lilla,men de hadde de ikke...Vet liksom ikke hvorfor akkorat lilla..men en tanke eg har...hehe..rart med de tanke eller idene en får..
Ut og shoppe blomster tid...Nei litt tidlig ennå..Vente til Prinsen komme hjem fra skolen først...
Ha en fantastiske dag alle sammen..
Klem klem




tirsdag 3. mars 2009

Fiskebolletur

Igår så va hu litla dokkå mi så uheldige og knuse fiskebollen te Glenn og Kim Rune(itte idol gutta). Gull fiske e Glenn da:o)).. Min sønn så har døpt de, hihih.. Begge fiskene fikk seg et midlertidg hjem i bakebollen min.. Inntil den nye bollen kom på plass..
Men å finne en fiskebolle skulle jo ikke være noe problem,trodde me(prinsen og mammå),men det var det.De hadde jo slutte og lage disse bollen.., var den en butikken sitt svar. De kunne tilby et altenativ til ca 1000,-..Det syntes mammå va litt dyrt.Siden fisken, allså Glenn og Kim Rune skulle flytte til tantungen min:o))... Så vi( Prinsen og mammå) gikk på neste butikk og neste... Til og med innom ikea..men neida.. Heldigvis fant vi en bolle til slutt.... Måtte jo ha en te de stakars fiskene... Ble en dyre fiskebolle tilslutt,men vært turen.. hehe..
Shoppet jo lit mere underveis og... Bomba..hihihi...


mandag 2. mars 2009

Min første utfordring

Fikk min første utfordring av Himmel&hav.. Og den tar jeg selvfølgelig..
Utfordringe går på og liste opp fem ting jeg er avhening av og utfordre fem andre bloggere...

Jeg er avhening av:

1. Kikke inn til mine små når jeg tror de har sovnet og før jeg selv legger meg.
2. Ut på tur, aldri sur.. Kun dårlige klær...
3. Vennene mine.. nye som "gamle"
4. Kaffe og sjokolade(burde jo ikke ha det siste..men så fryktelig godt der er:o))
5.Pcen og mobilen, hrm.. mail,blogger,sms... men vil egentlig ikke innrømme det....

Sender videre min utfordring til disse flotte damene:

1. Gamlå
2. Kvardagsliv i stormyrå
3. Elisabeths verden
4. MimsiMumsans hjørne
5.

Jammen meg ikke så lett og finne fem til og utfordre....men men...

Litt tidlig påskestemning

hei hei alle i blogglandia.. Eg her allså.. Titter innom og ser... alt komme seg..Leie sykdom nå..Blir vel en ende på det denne gang og:)....Tusen takk for hilsene.... Og utfordringen fra himmel &hav.. Den skal jeg ta nå.. Litt sent men....

Ikke fikk jeg være med på bloggtreffest(28 februar i Sandnes) som eg hadde grugledet meg til:).. .. Håper det kommer et til om ikke så lenge.. Måtte innom og smugtitte på hva dere hadde funnet på og det så riktig koselig ut...

Jeg har selv funnet frem litt påske..Kun litt allså... Siden det fortsatt er noen uker igjen da.. Me drar jo frem julå leenge før så hvor for ikke?? Ble litt bitt når eg leste Emmelines blogg om gule kopper med polkadotter(eller ka hu nå kalte de igjen..)...

Ha en flott dag alle i blogglandia:o)))